loading

Alkatrész

Nálunk megvásárolhatja autójához tökéletesen illeszkedő eredeti gyári alkatrészeket és tartozékokat.
Cégünk jelentős, optimálisan kialakított raktárkészlettel rendelkezik.
A gyakrabban felmerülő alkatrészek (olaj-, levegő- és pollenszűrők, fékbetétek, kopó-fogyó alkatrészek, tartozékok) többnyire már azonnal rendelkezésre állnak.
Amennyiben akár a gépkocsik szervizelése, akár a kiegészítők vásárlása tekintetében olyan alkatrész-igény merülne fel, amelyik nem található meg alkatrészraktárunkban, akkor azt rövid határidővel beszerezzük.
Szervizünk bármely kiegészítő felszerelés beszerzését, beépítését, beüzemelését vállalja.

Az Opel előremutató járműtechnológia fejlesztéseinek titka a műszaki felkészültség kiemelkedő szintje, valamint az a szándék, hogy mindenkor a lehető legmagasabb színvonalat biztosítsák. Az új típusok fejlesztése során bevezetett műszaki újítások átültetésre kerülnek a régebbi modellekhez készülő alkatrészek gyártásába is. Az alkalmazott változtatások célja mindig a jobb minőség, illetve a nagyobb megbízhatóság elérése, amely által meghosszabbítható az alkatrészek várható élettartama. A termékfejlesztés ez által még a régebbi típusú Opel gépjárművel rendelkezők számára is előnyt biztosít.

Éppen ezért az eredeti Opel alkatrészek megbízhatóbbak bármely egyéb alternatívánál, mindemellett kulcsfontosságúak a problémamentes üzemeltetés és a biztonság szempontjából is. Az eredeti Opel alkatrészek használatakor minden esetben biztos lehet a tökéletes illeszkedésben, ami a szerelési idő csökkenésével jár, és szükségtelenné teszi az újraszerelést.

  • Motorolajok

Az eredeti Opel motorolajokat kifejezetten az Opel motorokhoz fejlesztették ki. Gyártásuk során a benzin-, illetve dízelüzemű motorolajokra vonatkozó legszigorúbb követelmények teljesítését, sőt, túlszárnyalását tűzték ki célul. Az eredeti motorolajok használatával a motor létfontosságú részeiben biztosított az optimális kenés, ugyanakkor csökken az üzemanyag-fogyasztás. A kiváló minőségű motorolajok használata jelentősen megnöveli az olajcserék közötti időtartamot. Márkakereskedésünkben további információt is megtudhat az olajcserék időpontjára vonatkozóan.

  • Szerviz

Gépjárműveinek rendszeres szervizeltetése hosszú távon mindig megtérül. A meghatározott időközönként átvizsgált autók általában kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, könnyebben indulnak, és hosszú távon megőrzik értéküket - még a használt autók piacán is.
Vegyük például a levegőszűrőt - az eltömődött szűrő jelentősen növeli a motor üzemanyag-fogyasztását, pedig egy eredeti Opel levegőszűrő cseréje pár perc alatt elvégezhető, ráadásul nem csak a motor üzembiztonságát fokozza, hanem pénzt is megtakarít Ön számára

  • Akkumulátor

Az eredeti Opel akkumulátorokat úgy fejlesztették ki, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak még szélsőségesen hideg körülmények között is. Karbantartást nem igényelnek, ami nagyobb megbízhatósággal, valamint a várható élettartam növekedésével jár.

  • Hűtőfolyadék

A motort mindig eredeti Opel hűtőfolyadékkal óvja! Amennyiben a hűtővizet a nyári hónapokban utántöltötte, hígabbá vált a hűtőfolyadék koncentrációja, ezért érdemes a hűtőfolyadék hatásfokát nyár végén ellenőriztetni. Az eredeti Opel hűtőfolyadék korróziógátló adalékot is tartalmaz, így különösen ajánlott az Opel motorokhoz.

  • Kipufogórendszer

Az eredeti Opel kipufogórendszer teljesíti az anyagminőséggel, szereléssel, valamint illesztésekkel kapcsolatos valamennyi biztonsági- és üzemeltetési követelményt. Az illeszkedés különösen fontos - aki már megpróbálkozott egy nem megfelelő mérető kipufogórendszer beépítésével, tisztában van ezzel. Csak eredeti Opel kipufogókat használjon, mert így lerövidül a szerelési idő, valamint elkerülhető az újraszereléssel járó késedelem.

  • Fékek

Az optimális fékteljesítmény az egyik legfontosabb elvárás, ha az utazás biztonságáról van szó. A nyugodt utazás feltétele, hogy a fékrendszer alkatrészei a legkorszerűbb technológiával készüljenek, és kiváló minőségűek legyenek. Pontosan erre számíthat, ha eredeti Opel alkatrészeket használ. Az eredeti Opel fékrendszer-alkatrészek, kialakításuknak és gyártási folyamatainak köszönhetően, még a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságosan üzemelnek.

  • Alváz

A járművek úttartásában a gumiabroncsoknak, a keréktárcsáknak, a lengéscsillapítóknak, a kerékagyaknak, illetve a kormányfogasléceknek kiemelten fontos szerep jut. Az elhasználódott lengéscsillapítók csökkentik a stabilitást, ezáltal romlik az úttartás, sőt egyes esetekben a fékteljesítmény is. Ezért gyakran ellenőriztetni kell ezeket az alkatrészeket, és a nagyobb biztonság érdekében ajánlott az eredeti Opel Alkatrészek használata.

  • Autóápolás

A fényezett felületek karcolódása és az egyéb kis szépséghibák rozsdásodáshoz vezethetnek, amennyiben nem veszi kezelésbe a felületet. Az eredeti Opel javítófestékek valamennyi tulajdonságukban tökéletesen megegyeznek azzal a festékkel, amivel eredetileg a fényezést elvégezték. A javítófestéket tartalmazó tollak egyszerűvé teszik a kisebb karcolások eltüntetését, a nagyobb felületekhez pedig az aerosolos kiszerelést ajánljuk.

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére