loading

A JÖVŐ JELEN IDEJE:
MEGÉRKEZETT AZ ÚJ OPEL MOKKA!

Az úttörő formatervezésű új Opel Mokka az első modell az Opel jövőjébe vezető úton. Minden vonása, minden íve, a markáns crossover sziluettől a határozott vonalvezetésű formavilágig, a magabiztosságról szól. Az új Mokka újraírja a szabályokat, és szintet lép a vezetési élmény terén.

Itt az idő, hogy elinduljon a saját útján – akár elektromos, akár benzines, vagy dízel autót szeretne.
Fedezze fel az új Mokkát az Opel Magocsa márkakereskedéseiben!

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

 

 

Új OPEL MOKKA. Letisztult vezetési élmény.

Akár 6.199.000 Ft-tól

új Opel Mokka

Az új Opel Mokka dizájnja tökéletes arányokkal és a legapróbb részletekig precíz kidolgozással ragadja meg a szemlélőt. Minden rendesen rendkívüli rajta - elsőként viseli az új Opel Vizor márkaarcot, a járműfrontot átfogó központi dizájnelemet.

Az új Mokka ugyan karcsúbb és kompaktabb az előző generációknál, de utastere ugyanolyan tágas maradt, köszönhetően a helytakarékos technológiáknak. Öt személynek kínál férőhelyet, belső terét magasszintű komfort és harmonikus arányok jellemzik.

Opel Mokka belső

Az új Mokka elsőként viseli a következő generációjú, teljesen digitális vezetőteret, az Opel Pure Panelt is. A vízszintes tájolású műszerfal minden szükséges információt biztosít Önnek - rendetlenség vagy zavaró tényezők nélkül. Csak az ösztönösen kezelhető, zökkenőmentes digitális vezérlés maradt.

Az Opel Mokka olyan csúcskategóriájú újításokat hozott szegmensébe, mint a legújabb generációs adaptív IntelliLux LED® Mátrix világítás, az ergonómiailag optimális, 6 irányban állítható ülések és a legokosabb vezetéstámogató asszisztensek, például az adaptív sebességtartó és az aktív sávtartó. 

Az új Opel Mokka Edition néhány felszereltségi eleme:

  • 16” könnyűfém keréktárcsák
  • Teljes LED fényszórók
  • Pure Panel digitális vezetőtér 7”+7” kijelzőkkel
  • Bőrborítású kormánykerék

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen egyedi ajánlatot!

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

 

 

Új OPEL MOKKA-e. 100% elektromos hajtás, 100% vezetési élmény.

Akár 11.550.000 Ft-tól

Opel Mokka-e

A legújabb generációs akkumulátortechnikának köszönhetően egyetlen töltéssel már akár 322 km-es távot is megtehet a WLTP szabvány szerint. Az elektromos Mokka alkalmazkodik vezetési stílusához: különböző üzemmódokat - Sport, ECO és Normál menetmódot kínál.

Az Opel Mokka-e felépítésében és tulajdonságaiban minden a cselekvésről szól. A 100%-ben elektromos motor bármikor rendelkezésre álló nyomatéka 260 Nm. A könnyű, 136 LE (100kW) teljesítményű elektromos motor tökéletesen alkalmas arra, hogy a szűk városi utcákban vagy széles országutakon közlekedjen.

Az Opel Mokka-e akusztikusan szigetelt utasterével gondoskodik a nyugodtabb mindennapokról. Fejlett, intuitív vezetést segítő rendszerei, kényelmes, ergonomikus ülései szabályos kikapcsolódássá teszik a benne eltöltött időt.

Az új Opel Mokka-e Edition felszereltség néhány eleme:

  • 16” könnyűfém keréktárcsák
  • Teljes LED fényszórók
  • Pure Panel digitális vezetőtér 7”+7” kijelzőkkel
  • Automata légkondicionáló

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen egyedi ajánlatot!

Ajánlatkérés

Tesztvezetés

Üzemanyag-fogyasztás, l / 100km: alacsony sebességnél 4,8, közepes sebességnél 4,2–4,1, magas sebességnél 3,9–3,8, nagyon magas sebességnél 5,1–5, kombinált 4,5–4,4
CO₂-kibocsátás, g / km: alacsony sebességnél 127–125, közepes sebességnél 110–107, magas sebességnél 103–100, nagyon magas sebességnél 134–131, kombinált 119–116

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére